Framsida » Recensioner av långivare

Objektiva recensioner av långivare

Vi är en neutral, objektiv och kundfokuserad jämförelsesida som ger dig aktuell information om Sveriges samtliga långivare. Vi vill fungera som en ”one-stop-shop” för dig som söker lån till båten, bilen, semestern eller allmänna inköp. Vi samlar, granskar och jämför hela Sveriges långivare på en och samma plats. Våra recensioner är alltid objektiva och 100% ärliga. Bakom vår tjänst står personer med stor erfarenhet av branschen och som vet vad bra och rättvisa villkor innebär. Vi uppdaterar sidan konstant för att informationen ska vara aktuell och pålitlig.

 

Vad skiljer er från andra liknande jämförelsetjänster?

Vi är inte den första jämförelse-sidan på nätet, det är vi medvetna om. Däremot är vi den första sidan som har ett 100% kundvänligt fokus. I stället för att marknadsföra de långivare som gynnar oss själva med höga provisioner intar vi en helt neutral och objektiv inställning i våra recensioner. Är en långivare utmärkt och ger kunderna extra bra villkor? Då berättar vi det. Är de däremot bluffmakare med ockerräntor? Då varnar vi er.

Hos oss hittar du dessutom inga påhittade kund-recensioner utan endast riktiga omdömen från riktiga kunder. Kort sagt, vi vill att ni ska kunna lita på oss och ha nytta av tjänsten i jakt på det förmånligaste lånet.

 

Gör ni skillnad på traditionella banker och online-långivare?

Kort sagt, nej. De flesta minns knappt när de gick till banken senast. Det mesta görs på nätet, från att betala räkningar till att överföra och låna pengar. Hos oss gör det ingen skillnad om banken är 300 år gammal med flådiga kontor i innerstan eller om de ”bara” erbjuder en hemsida på nätet. Det viktigaste är alltid villkoren, kundtryggheten och priserna som erbjuds.

 

Vilken typ av saker granskar ni i era recensioner?

Räntan och avgifterna är det första man brukar titta på när man söker lån. I slutändan är det trots allt priset på lånet som gör skillnad i plånboken. Av den anledningen har vi gjort det mycket enkelt för dig att få en överblick av långivarnas olika räntor och avgifter. Men, priset är inte allt. När vi gör vår helhetsbedömning av långivaren inkluderar vi allting som utgör själva kundupplevelsen, så du slipper obehagliga överraskningar på vägen. Saker som vi noggrant granskar och recenserar inkluderar bland annat:

  • Är hemsidan tydligt strukturerad och enkelt att förstå? Besvaras de vanligaste frågorna och framgår de allmänna villkoren tydligt? Kan man logga in med personlig inloggning?
  • Certifikat och tillstånd. Vi kontrollerar noggrant huruvida långivaren har de obligatoriska tillstånden för att få låna ut pengar i Sverige och om regelverken följs.
  • Nivån på kundtjänsten. Är kundtjänsten tillgänglig över telefon/chatt dygnet runt eller består den av en anonym e-postadress? Detta är en tydlig indikator på hur seriös långivaren är och något vi noggrant redogör för i våra recensioner.
  • Hur smidig är lånprocessen? Från ifyllandet av ansökan till legitimering och hur snabbt utbetalningen går. Allt detta utvärderas noggrant av våra duktiga experter inom privatfinans.
  • Allmänna villkor. Används UC vid kreditkontrollen? Kan man låna trots betalningsanmärkning? Och mycket mer.

 

Är det gratis att använda tjänsten?

Ja – vår tjänst är helt gratis att använda. Vi finansieras genom att vi får en liten ersättning från långivaren när någon tecknar ett lån genom vår hemsida. Den kostnaden är inget som belastar dig som kund. Tvärt om kan du spara stora pengar på att snabbt jämföra mellan långivarna och välja den tjänst som ger dig bäst villkor. Vi hjälper dig dessutom undvika fallgropar då vi tydligt varnar för långivare som erbjuder dåliga villkor eller ockerräntor. Vårt uppdrag är att hjälpa dig fatta det smartaste beslutet för din privatekonomi, så du får mer pengar över i plånboken.

Sidan senast uppdaterad: