SevenDay Bank

Koti-ikoni www.sevenday.se
För- och nackdelar med SevenDay Bank:
+ Låg ränta och transparent service + Prisgaranti för privatlån + Väletablerade moderbolag
- En del negativa recensioner - Dåligt designad hemsida
Gå till webbplatsen »
(Öppnas i en ny flik)
Långivare
Företag: Danska Express Bank A/S (en del av koncernen franska BNP Paribas Personal Finance Group) Ursprungsland: Sweden Verksamheten startade: N/A

SevenDay Banks privatlån

SevenDay Bank är den svenska filialen av danska Express Bank A/S och de erbjuder privatlån till kunder i Sverige samt sparkonton med hög ränta.

Du kan låna mellan 10 000 kr och 500 000 kr från SevenDay Bank och kan välja att betala tillbaka beloppet över 12 år. Precis som hos de flesta privatlångivare sätts ränta för lånet individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar och därför kan villkoren kring lånet variera något. Med det sagt kan räntan för privatlån från SevenDay Bank vara så låg som 3,45%. SevenDay Bank har dessutom en prisgaranti vilket vi tycker är en intressant och möjligen övertygande produkt, men mer om det längre ner.

Eftersom SevenDay Bank och Express Bank är en del av franska BNP Paribas har de krav på att leva upp till ett visst rykte, fast det innebär inte nödvändigtvis att SevenDay är pålitliga eller ens särskilt konkurrenskraftig. Därför har vi sett till att granska tjänsten ordentlig och nedan kan du ta del av detaljerad information om SevenDay Banks blancolån.

Hur bra är SevenDay Bank jämfört med sina konkurrenter?

Vid första anblick håller SevenDay Bank måttet jämfört med andra privatlånstjänster på den svenska marknaden och det är egentligen inte mycket som skiljer denna service från andra.

Vi gillar dessutom att man ha möjlighet att få lån med ränta på så lite som 3,45%. Faktum är att en ränta på 3,45% är nästintill oslagbar i industrin och om du har en riktigt stabil ekonomisk situation föreslår vi att du åtminstone kontaktar SevenDay Bank för att se om du kvalificerar. Lägre ränta än så här får du leta efter.

Att SevenDay Bank är en del av BNP Paribas är också ett gott tecken då det finns alldeles för många aktörer som inte backas upp av pålitliga moderbolag.

SevenDay Bank erbjuder även en prisgaranti där de lovat att matcha andra tjänster låneprodukter i de fall där deras konkurrenter erbjuder bättre villkor och priser. Detta är en unik och väldigt ovanligt tjänst att erbjuda i branschen och en av de största fördelarna med SevenDay Bank.

Med det sagt måste vi alltid lita på vår magkänsla i slutändan och något säger oss att SevenDay Bank inte är de mest konkurrenskraftiga i industrin. Det är inte så att vi inte tror att du kan lita på dem utan det handlar mest om att vi hellre skulle valt andra tjänster på marknaden med liknande villkor. Detta baserar vi även på negativa kundrecensioner som vi stött på.

Glöm bara inte att valet är ditt och SevenDay Bank har ett rykte om att vara pålitliga så du har egentligen inte att oroa dig för. Se bara till att granska marknaden ordentligt först för att se till att du får den bästa produkten för just dig och dina behov.

Jämförelse av de genomsnittliga räntorna. Observera att grafen inte innehåller information om eventuella ytterligare kostnader.

Ansök om ett privatlån från SevenDay Bank

Ansökningsprocessen på sevenday.se är lik den som alla andra liknade låntjänster erbjuder.

Din uppgift är att ange personlig information samt hur mycket du vill lån och över hur lång tid. SevenDay Bank kommer även fråga om du planerar att samla andra lån eller om detta är ett nytt lån. Du har även möjligheten att ta ett billån från SevenDay Bank.

Därefter skickar du in din ansökan och det är nu upp till SevenDay Bank att antingen godkänna eller neka dig.

Skulle du bli godkänd kommer SevenDay Bank skicka ett lånelöfte som du signerar med ditt Bank-ID och sen betalas lånebeloppet ut till det bankkonto du valt under ansökningen.

Lätt som en plätt och om du uppfyller alla kraven bör det inte vara några konstigheter.

Gå till webbplatsen

SevenDay Bank kundrecensioner och omdömen

Nedan finner du riktiga erfarenheter och recensioner från faktiska kunder. De har samlats in från onlineforum och andra källor.

Citattecken Negativ recensioner från Jimmy W

Jimmy W skrev om Sevenday Finans AB:

Ännu ett företag som skickar ut förifyllda låneansökningar för att trigga missbruk hos folk.

Omdömen Jimmy W, reco.se

Citattecken Positiv recension från ellen17 (användarnamn)

Jag är relativt ny kund hos Sevenday, men hittills har jag bara positivt att säga. Snabb respons och smidigt att öppna konto.

Omdömen ellen17, flashback.org

Mer information om SevenDay Bank

SevenDay Bank är en svensk bank som specialiserat sig på privatlån och sparande och de erbjuder förmånliga villkor för kunder på båda marknaderna.

Banken ägs helt och hållet av det danska bolaget danska Ekespres Bank A/S som i sin tur är en del av den franska finanskonglomeratet BNP Paribas Personal Finance Group som driver en rad olika banker och finansiella institut världen över.

Gällande mottagande och recensioner har SevenDay Bank ett ganska blandat rykte med tidigare kunder som både älskar och hatar deras tjänster. Fast det är egentligen inget ovanligt utan något som stämmer in på många av de privata långivarna på den svenska marknaden.

Sammanfattning

Hos SevenDay Bank kan alla som fyllt 20 och inte har betalningsanmärkningar eller aktiva SMS lån låna upp till en halv miljon kronor (500 000 kr) med en återbetalningstid på högst 12 år.

För kunder med en stabil ekonomisk situation och bra återbetalningsmöjligheter kan räntan vara så låg som 3,45 procent vilket är ovanligt lågt i Sverige. Man har dessutom en prisgaranti vilket är ännu ovanligare i branschen och som garantera att SevenDay Bank matchar erbjudande du fått från andra långivare.

Som sagt erbjuder SevenDay Bank även sparkonton med hög ränta för den som är intresserad av det.

Sidan senast uppdaterad: