Framsida » Om oss

Om oss

FinancePal är en kostnadsfri jämförelsetjänst som hjälper dig hitta det billigaste lånet. Hemsidan uppdateras regelbundet så att informationen alltid hålls aktuell. Hos Financepal hittar du:

Objektiva recensioner. Vi granskar, beskriver och bedömer Sveriges långivare objektivt. Vårt uppdrag är att hjälpa dig hitta den bästa långivaren för dig. Hos oss hittar du även recensioner från riktiga kunder. Detta hjälper dig att snabbt och enkelt fatta ett beslut om vilken långivare du vill använda dig av inför din investering.

Regelbundna uppdateringar. Vi uppdaterar tjänsten dagligen så att all information är aktuell och korrekt. Du ska kunna lita på vår tjänst. Våra experter granskar marknaden regelbundet för att hålla informationen uppdaterad.

Pålitliga långivare. Financepal publicerar och marknadsför endast långivare som följer svensk lag inom kreditgivning. Om vi får höra att en aktör är oseriös eller har förlorat sitt tillstånd för kreditgivning kommer den omedelbart plockas bort från hemsidan.

Financepal är ingen lånemäklare och du kan inte ansöka om lån hos oss. Däremot kan du enkelt jämföra de olika kreditgivarna och sedan klicka dig vidare till den tjänst du vill använda. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som besökare och du kan du spara tusentals kronor på några minuter genom att använda vår tjänst.

Sidan senast uppdaterad: