Nanoflex

Koti-ikoni www.nanoflex.se
För- och nackdelar med Nanoflex:
+ Flexibla lån och återbetalningstid. + Snabb utbetalning. + Etablerat varumärke med gott rykte.
- Hög ränta. - Inga lån för den som har betalningsanmärkningar. - Lågt högsta lånebelopp.
Gå till webbplatsen »
(Öppnas i en ny flik)
Långivare
Företag: Na No Invest & Finans AB Ursprungsland: Sverige Verksamheten startade: 2008

Ta ett snabblån med Nanoflex

Nanoflex är en väletablerad tjänst som beviljat flexibla snabblån i Sverige sedan 2008. Nanoflex har även en systertjänst som heter Nanokredit och som drivs av samma bolag med liknande villkor. Observera att du inte kan ta ett lån av Nanokredit eller Nanoflex om du har ett utestående lån med den andra tjänsten.

Med Nanoflex kan du ta ett snabblån på mellan 2 000 och 25 000 kronor och tack vare Nanoflex’s flexibla villkor kan du kan själv anpassa din återbetalningstid från mellan 3 och 9 månader.

Utöver ränta på själva lånet tar Nanoflex ut en uppläggningsavgift på 395 kr oavsett lånebeloppet samt en aviseringsavgift på 60 kr. Beroendes på de villkor som du godkänns under kan det även tillkomma andra avgifter.

Personligen anser vi att Nanoflex är en bra lånetjänst för dig som behöver ett snabbt lån på ett par tusenlappar och som har möjlighet att betala tillbaka inom ett år. Däremot tycker vi att deras ränta är för hög även om vi uppskattar att de är transparenta med uppgifterna och kostnaderna.

Hur bra är Nanoflex jämfört med andra långivare?

Till att börja med är Nanoflex en etablerad långivare vilket vi alltid tycker är positivt i en bransch med alldeles för många nya aktörer. Dessutom uppskattar vi hur transparenta och ärliga Nanoflex är med sina villkor och avgifter. Och precis som de flesta liknande tjänsterna på marknaden gillar vi att man kan få ett lån utbetalt redan samma dag så länge lånet beviljas innan 14:00.

Fast som så mycket annat här i livet finns det inget gott som inte har något ont med sig och i Nanoflex’s fall är det räntan som sätter käppar i deras hjul.

Med en ränta på 39% och en effektiv ränta på 181,9% ligger Nanoflex minst sagt högt i jämförelse med många av dess konkurrenter. Och som inte det var nog är den längsta återbetalningstiden blott 9 månader vilket kan tyckas vara kort för ett snabblån på 25 000 kr om man inte har en så stabil inkomst.

Jämförelse av de genomsnittliga räntorna. Observera att grafen inte innehåller information om eventuella ytterligare kostnader.

Så här ansöker du om ett Nanoflex lån

Ansökningsprocessen för ett Nanoflex snabblån är enkel och kan delas in i fyra steg.

  1. Börja med att välja ett lånebelopp samt den återbetalningstid som passar dig bäst. Du behöver även fylla i ditt personnummer och klicka på “Ansök nu”.
  2. Ange dina personliga uppgifter och välj en identifieringsmetod (bankID är enklast och att rekommendera).
  3. Därefter är det upp till Nanoflex att utvärdera din ansöka. Om lånet beviljas innan 14:00 får du det utbetalt samma dag annars kommer pengarna in på konto efterföljande arbetsdag.
  4. Efter att pengarna betalats får du en faktura skickad till din e-postadress.

Så enkelt är det att ansöka om ett lån från Nanoflex och så länge du uppfyller kraven kan du alltså ha pengarna på kontot redan samma dag.

Gå till webbplatsen

Kundrecensioner

Nedan finner du riktiga erfarenheter och recensioner från faktiska kunder. De har samlats in från onlineforum och andra källor.

Citattecken Positivt betyg för Nanoflex från Clewe, Thomas:

Enkelt och snabbt utbetalt.
Enkelt och snabbt utbetalt.

Omdömen Clewe, Thomas, Trustpilot

Citattecken Negativt betyg för Nanoflex från Kristian Lule:

Ringer å lägger på hela tiden

Ringer å lägger på hela tiden

Omdömen Kristian Lule, Trustpilot

Mer information om Nanoflex

Nanoflex är en långivare som ägs och drivs av det svenska bolaget Na No Invest & Finans AB med huvudkontor i Stockholm. Utöver Nanoflex driver bolaget en liknande låntjänst vid namn Nanokredit och eftersom de två tjänsterna är sammankopplade kan du inte beviljas ett lån med ena tjänsten om du har en aktiv kredit med den andra tjänsten.

Nanoflex har varit i bruk sedan 2008 och är en ganska väletablerad tjänst på marknaden som använts av och fått förtroende av tusentals låntagare över åren.

Överlag har Nanoflex ett bra rykte om sig och vi skulle påstå att deras främsta fördel är de snabba lånen och den flexibla återbetalningstiden. Däremot anser vi att deras ränta ligger på tok för högt och vi hoppas att detta är något de tar till sig så småningom.

Sammanfattning av Nanoflex snabblån

För den som behöver låna mellan 2 000 och 25 000 kr för att täcka oplanerade utgifter i vardagen är Nanoflex ett utmärkt val. Du kan beviljas ett lån inom ett par timmar och kan betala tillbaka det så fort du hinner över en 9 månaders period.

Och trots att vi anser att deras ränta är för hög är det många som väljer Nanoflex över deras konkurrenter och i slutändan är valet ditt. Som tur är Nanoflex öppna och transparenta med sina villkor och du behöver inte oroa dig över dolda kostnader eller luriga villkor.

Nanoflex är med andra ord en pålitlig långivare för dig som behöver ett snabbt lån och saknar betalningsanmärkningar

Sidan senast uppdaterad: