Komplett Bank

Koti-ikoni komplettbank.se
För- och nackdelar med Komplett Bank
+ Höga lånebelopp + Lång återbetalning + Lån utan säkerhet
- Ny på den svenska marknaden - Många negativa kundomdömen - Bristande kundtjänst
Gå till webbplatsen »
(Öppnas i en ny flik)
Långivare
Företag: Komplett Group Ursprungsland: Norge Verksamheten startade: 1996

Komplett Banks flexibla lån

Komplett Bank är en långivare på den svenska marknaden som beviljar små privatlån på mellan 10 000 och 500 000 kr. Den svenska banken är en del av en större bankaktör med rötter i Norge som även driver låneprodukter och nätbutiker i Danmark och Finland.

Komplett erbjuder flexibla villkor för sina snabblån. Bland annat låter de dig betala tillbaka över en tidsram som passar dig och din budget helt utan säkerhet. Dessutom har du möjlighet att öka på ett existerande lån under återbetalningstiden så länge du har möjlighet att betala ränta och avgifter på en månatliga basis.

Alla Komplett Banks lån kommer med en konkurrenskraftig ränta så att du slipper betala mer än nödvändigt.

Att ansöka om ett Komplett Bank lån är mycket enkelt och du kan bli beviljad redan samma dag.

Utöver privatlån erbjuder Komplett Bank även ett Mastercard kreditkort med mycket förmånliga villkor, t ex inga avgifter, upp till 50 dagar räntefri kredit samt 4% på alla köp från Komplett.se.

Komplett Bank är med andra ord en omfattande finansiell service som kan erbjuda dig ekonomiskt stöd när livet överraskar med oplanerade utgifter. Läs vidare för att lära dig mer om Komplett Bank och ta reda på om vi valt att rekommendera dem eller inte.

Hur jämför Komplett Bank med resten av marknaden?

Komplett Banks lån är faktiskt ganska konkurrenskraftiga jämfört med många andra liknande långivare. De har schyssta villkor, låga avgifter, rättvis ränta och allt annat du förväntar dig från en seriös aktör.

Vi uppskattar även de enkla kraven och att man kan bli godkänd för ett lån samma dag som man ansöker. Det enda kraven är att man lever upp till åldersgränsen (20 år), inte har betalningsanmärkningar och att du är bokförd i Sverige med deklarerad inkomst.

Överlag tycker vi att Kompletts låneprodukt är bra och baserat på själva produkten har vi inga problem med att rekommendera dem till våra läsare. Men som alltid råder vi dig att själv granska lånet i detalj innan du ansöker och vi föreslår att du läser igenom hela denna recensionen för att lära dig mer om Komplett Banks baksida. Det är nämligen viktigt att du förstår villkoren så att du slipper överraskningar vid ett senare tillfälle.

Jämförelse av de genomsnittliga räntorna. Observera att grafen inte innehåller information om eventuella ytterligare kostnader.

Ansök om ett Komplett Bank lån

För att låna pengar från Komplett Bank behöver du först gå igenom ansökningsprocessen. Här anger du information om dig själv, ditt hushåll samt vad det är du vill låna pengar till.

Efter att ansökan skickats in är det upp till Komplett att granska den för att därefter återkomma med ett svar till dig. Skulle de godkänna din ansökan kommer du få en låneoffert som måste signeras. Offerten signeras enklast med hjälp av Bank ID.

Så fort du godkänt låneofferten och signerat den betalas pengarna ut till det bankkonto du angett i ansökan.

Lätt som en plätt, eller hur?

Gå till webbplatsen

Komplett Bank kundomdömen

Nedan finner du riktiga erfarenheter och recensioner från faktiska kunder. De har samlats in från onlineforum och andra källor.

Citattecken Besviket betyg från “Turnaround”

Jag blev nyfiken och testade, trots att jag egentligen inte är i större behov av något nytt lån. Sökte på 430 för att eventuellt slå ihop mitt befintliga blancolån och billån, men fick avslag.

  • Mina förutsättningar:
  • Inkomst: 475 000
  • Förfrågningar: 5
  • Kreditbetyg: 0,7
  • Underskott: 24 000

Vet inte ännu vilken upplysning de tog.

Omdömen “Turnaround” (användarnamn), Lånforum.se

Citattecken Dåligt betyg från “Terry”

Dom är riktigt värdelösa, ett tips är att undvika dom för summan är för låg och räntan för hög sett till vad man får gå igenom för att få pengarna.

Omdömen “Terry” (användarnamn), Lånforum.se

Mer information om Komplett Bank och deras lån

Utöver Komplett Bank driver bankens moderbolag Komplett Group en stor samling nätbutiker och andra onlinetjänster på den skandinaviska marknaden, däribland Webhallen och Komplett.se.

Både nätbutiken Komplett och Komplett Bank har varit aktiva på den norska marknaden långt mycket längre än i Sverige vilket innebär att de har ordentligt med erfarenhet även om det inte är från Sverige.

Komplett Group är med andra ord ett ledande online-imperium i Skandinavien och Komplett Bank i Sverige är bara ett av många projekt de just nu driver.

Sammanfattning av Komplett Banks snabblån utan säkerhet

I samband med att vi granskade Komplett Bank för denna recensionen har vi läst otaliga kundrecensioner och omdömen från tidigare kunder. Eftersom Komplett.se (deras nätbutik från den svenska marknaden) har varit tillgänglig mycket längre än den svenska banken är de flesta kundomdömena gällande Komplett.se. Tyvärr verkar det som att många har problem med deras tjänster och majoriteten av kunderna verkar överens om att de startade en bank för att kunna lura kunder på mer pengar. Man kan nämligen beställa produkter från Komplett.se för att sedan betala av med en faktura via Komplett Bank. Men det verkar bara vara problem med den lösningen och vi har hört om många kunder som känner sig blåsta och lurade. Dessutom klagar nästan alla på Komplett Banks bristande kundtjänst.

Naturligtvis bör detta ses som ett varningens tecken och det gör oss tveksamma på hur pålitlig deras lånetjänst faktiskt är. Därför är det upp till dig att avgöra om du känner dig bekväm med att ta ett lån från Komplett Bank eller inte.

Från erfarenhet kan vi berätta att det ofta är smart att vänta ett par år tills Komplett Bank antingen etablerat sig som en tjänst man kan lita på eller grävt sin egen grav.

Som tur är finns det många andra långivare på den svenska marknaden som du kan överväga att använda istället för Komplett Bank.

Sidan senast uppdaterad: