Zmarta

Koti-ikoni zmarta.se
För- och nackdelar med Zmarta
+ Kopplade till 25+ långivare + Transparenta och etablerade + Över lag kundrecensioner
- Beviljar inte lånen själva - Otydliga med vilken ränta som gäller - Kunder önskar i vissa fall bättre kundservice
Gå till webbplatsen »
(Öppnas i en ny flik)
Långivare
Företag: Zmarta Group Ursprungsland: Sverige Verksamheten startade: 1999

Zmarta privatlån

Zmarta är en privat ekonomisk tjänst på den svenska marknaden som bland annat hjälper kunder hitta de bästa lånen, elavtalen och försäkringarna för just dem.

När du ansöker om ett privatlån via Zmarta skickas dina uppgifter ut till över 25 långivare under en och samma kreditupplysning. Efter att all information samlats in presenterar Zmarta de bästa erbjudandena för dig.

På så sätt kan du snabbt och enkelt spara pengar och tid genom att samla tidigare lån och utgifter under ett och samma tak där du dessutom får bättre villkor.

Du kan idag låna upp till 600 000 kr från Zmarta och återbetalningstiden är upp till 15 år vilket öppnar dörren för bra möjligheter oavsett hur din ekonomiska situation ser ut.

Utöver privatlån erbjuder Zmarta även liknande funktioner för elavtal och försäkringar. Zmarta är med andra ord en allt-i-ett lösning för alla dina privat ekonomiska bekymmer.

Hur bra är Zmarta jämfört med sina konkurrenter?

Eftersom Zmarta är en lånemäklare som samarbetar med flera långivare är det svårt att avgöra hur bra Zmarta är jämfört med andra tjänster.

Med det sagt anser vi att Zmarta startat partnerskap med några av de bästa och mest säkra långivarna på den svenska marknaden vilket innebär att du garanterat kan hitta ett bra lån via dem.

Zmarta är med andra ord en tjänst som du använder för att jämföra lån utan att själv behöva samla in all data gällande olika lån. Är du osäker på om du kan hitta ett bra snabblån på egen hand är Zmarta.se den perfekta lösningen.

Vi tycker även att ansökningsprocessen är bra och enkel vilket alltid är ett plus. Och vi uppskattar verkligen att Zmarta producerat korta pedagogiska videos som guidar dig genom hemsidan och ansökningarna.

Jämförelse av de genomsnittliga räntorna. Observera att grafen inte innehåller information om eventuella ytterligare kostnader.

Ansök om ett snabblån via Zmarta

Att ansöka om ett snabblån via Zmarta och får möjligheten att jämföra 25 långivare är enkelt.

För att starta processen besöker du antingen zmarta.se eller kontaktar en av deras handläggare över telefon. Därefter kommer dina personliga uppgifter användas för att göra en kreditupplysning via UC innan din ansökan skickas ut till fler än 25 banker.

Zmarta kontaktar sedan dig så fort bankerna återkommer med erbjudanden och det är nu upp till dig att välja den tjänst du anser vara bäst. Efter att du gjort ditt val är det dags att signera lånet med exempelvis din Bank-ID.

I många fall kan du få i lånet på kontot redan samma dag, annars kommer de under efterföljande bankdag.

Zmarta säger sig ha tre olika lån: privatlån, billån samt samla lån, men som vi har förstått det är det samma lån och samma villkor med tre olika namn.

Gå till webbplatsen

Nedan finner du riktiga erfarenheter och recensioner från faktiska kunder. De har samlats in från onlineforum och andra källor.

Citattecken Bra betyg från P. Lunde:

Snabbt besked!

Okomplicerat att manövrera sig fram till en ansökan och snabbt besked.

Omdömen P. Lunde, Trustpilot

Citattecken Bra betyg från Per-Arne Franzén

Snabb behandling

Snabb behandling av ärendet jag känner mig nöjd // Frazze

Omdömen Per-Arne Franzén, Trustpilot

Mer information om Zmarta

Zmarta.se tillhör ett av de mest väletablerade bolagen på den svenska lånemarknaden. Med rötter som sträcker sig tillbaka till 1999 och med ett gäng pålitliga och uppskattade finansiella tjänster är Zmarta Group ett bolag du kan lita på.

Idag är Zmarta tillgängliga på flera marknader i Skandinavien och resterande EU och de strävar ständigt efter att expandera för att erbjuda bra lån till fler kunder.

Att få ett lån beviljat via Zmarta är inte särskilt svårt och eftersom Zmarta samarbetar med ett tjugotal långivare kan nästan vem som helst godkännas. Zmarta kan till och med i vissa fall hjälpa dig få ett lån om du har betalningsanmärkningar.

Zmarta sammanfattning

Zmarta är en ekonomisk tjänst för privatkunder i Sverige. Idag erbjuder man bland annat snabblån utan säkerhet, elavtal från olika aktörer samt försäkringar.

Den som vill ta ett lån med Zmarta är i bra händer och vi är övertygade om att du kommer få den hjälp du behöver. Genom att sätta dig i kontakt med 25 ledande långivare på den svenska marknaden är det nästan en garanti att du kan hitta ett lån som passar.

Utöver det erbjuder Zmarta fördelaktiga villkor, bra priser och avgifter och vi är glada över deras transparenta approach to snabblån för privatkunder.

För att sammanfatta det hela tycker vi att Zmarta är en bra tjänst som vi inte har några problem med att rekommendera till våra läsare. Fast som alltid råder vi er till att själv granska tjänsten och deras villkor innan ni börjar ansöka om egna privatlån.

Sidan senast uppdaterad: