Spargo Finans

Koti-ikoni spargofinans.se
För- och nackdelar med Spargo Finans
+ Stora snabblån - upp till 150 000 kr per lån helt utan säkerhet. + Utbetalning senast dagen efter ansökan om ansökan sker under öppettiderna. + Lång löptid.
- Höga avgifter. - Diskutabla kundrecensioner. - Tuffare än konkurrenter när det gäller betalningsanmärkningar.
Gå till webbplatsen »
(Öppnas i en ny flik)
Långivare
Företag: Spargo Finans Ursprungsland: N/A Verksamheten startade: N/A

Ta ett lån från Spargo Finans

Spargo Finans är en relativt ny svensk långivare som beviljar lån som generellt sett är större än mång andra långivare på nätet. Inom loppet av 24 timmar kan du ansöka om, beviljas och få mellan 10 000 kr och 150 000 kr utbetalt med en löptid på så mycket som 120 månader.

Det är mycket enkelt att ansöka om ett lån från Spargo Finans och deras villkor är enkla men det pratar vi mer om strax.

Uppläggningsavgiften för ett Spargo Finans lån är 595 kr och den lägsta månadsbetalningen är 120 kr för ett lån på 10 000 kr. Utöver det tillkommer det en administrationsavgift på 19 kr för autogiro och 39 kr för alla andra betalningsmetoder per månatlig betalning.

Överlag har Spargo Finans hyfsade villkor men deras främsta trumfkort är de höga lånebeloppen samt att man i vissa fall kan beviljas ett lån trots betalningsanmärkningar.

Spargo Finans lån i korta drag

Nedan hittar du en sammanfattning för Spargo Finans privatlån. Observera att avgifter och räntor kan variera beroende på lånebelopp och din kreditprövning.

Spargo Finans jämförelse: Håller Spargo Finans jämna steg med konkurrenterna?

Vi anser att Spargo Finans är ett bra val för den som letar efter ett snabbt och effektivt lån, framför allt om du behöver låna en större summa pengar.

Eftersom det inte krävs säkerhet för att få ett lån och att Spargo Finans i vissa fall godkänner låntagare med betalningsanmärkningar är Spargo Finans ett bra val för de flesta. Fast samtidigt är Spargo inte ensamma om att erbjuda samma fördelar och konkurrensen är idag stenhård på marknaden.

Jämför vi med andra långivare i samma klass har Spargo Finans bra räntor (om än något höga), lång löptid ̣och schyssta villkor. Vi uppskattar även hur snabbt man beviljas ett lån och att man kan ha pengarna redan inom ett par timmar från ansökningstillfället så länge man ansöker under öppettiderna.

Däremot skulle företaget öka sin konkurrenskraft genom att slopa uppläggningsavgiften och de månatliga administrationskostnaderna. Vi har även hittat ett par klagomål online där kunder klagar på priser som höjts utan förvarning samt spam-mejl.

För att sammanfatta det hela anser vi att Spargo Finans är ett bra val om du behöver låna en ordentlig summa pengar med möjligheten att betala tillbaka över 10 år.

Jämförelse av de genomsnittliga räntorna. Observera att grafen inte innehåller information om eventuella ytterligare kostnader.

Ansök om ett Spargo Finans privatlån

Att ansöka om ett lån från Spargo Finans är enkelt, snabbt och effektivt. Allt du behöver göra är att besöka Spargos hemsida och följa en av “Ansök om privatlån” -länkarna. Därefter kan du enkelt jämföra kostnaderna för olika lånebelopp och löptider för att hitta det bästa erbjudandet för dig.

Du fortsätter sedan med att ange personlig information och kontouppgifter samt godkänna villkoren. Denna del av processen är standard i industrin och något som alla långivare kräver.

När du väl klickat på “Ansök om lån nu” omdirigeras du till ett kvitto och ett meddelande som berättar att Spargo Finans kommer kontakta dig så fort de beslutat om ditt lån.

Observera att lånet inte färdigställs förrän både du och Spargo Finans godkänt villkoren vid ett senare tillfälle.

Enligt Spargo Finans hanteras alla låneansökningar så fort som möjligt. Det innebär att de som beviljas ett lån får in pengarna på konto redan samma dag eller senast nästföljande arbetsdag.

Gå till webbplatsen

Vad säger tidigare kunder om Spargo Finans?

Nedan finner du riktiga erfarenheter och recensioner från faktiska kunder. De har samlats in från onlineforum och andra källor.

Citattecken Strålande behandling

Strålande behandling, bra erbjudanden, med mera. räntorna ligger i överkanten men det vägs upp av lånens långa löptider. Pratade med “Michael”… En mycket kompetent och vänlig man som löste mitt avtal snabbt.

Jag rekommenderar denna lånetjänst!

Omdömen Tom, Trustpilot

Citattecken sluta med era SPAM-MEJL

sluta med era SPAM-MEJL: jag vill inte ha något att göra med eran så kallade firma. dålig stil…

Omdömen Morten, Trustpilot

Mer information om Spargo Finans

Det är inte helt lätt att hitta information om Spargo Finans på nätet. Informationen på deras egen hemsida är tunn och många av de andra recensioner som skrivits om tjänsten motsäger varandra. Vad vi kan fastslå är att Spargo Finans drivs i samarbete med THORN Sverige AB.

Vi vet även att Spargo Finans är en nordisk tjänst som redan var relativt väletablerade i Danmark när de lanserades i Sverige. Överlag verkar företaget pålitligt och eftersom de godkänts av Finansinspektionen kan vi inget annat än att anta att Spargo Finans är en säker tjänst att använda.

Hemsidan är identisk på norska, danska och svenska och villkoren är mer eller mindre de samma. Spargo Finans är med andra ord en lånetjänst för hela Norden.

Spargo Finans sammanfattning

Spargo Finans är en av de nyare långivarna på den svenska marknaden och en som valt att fokusera på större SMS-lån upp till 150 000 kr. Villkoren är helt okej även om den del avgifter och extra kostnader skulle kunna undvikas.

Om du är på jakt efter ett snabblån på åtminstone 50 000 kr, är Spargo Finans ett ypperligt val för låntagare som behöver mindre belopp finns det tjänster som är bättre.

Sidan senast uppdaterad: