Creditstar

Koti-ikoni creditstar.se
För- och nackdelar med Creditstar
+ Transparenta med tydliga villkor + Snabb ansökningsprocess + Ansvarsfull utlåning
- Hög ränta - Många dåliga kundrecensioner - Det verkar som att majoriteten av de som ansöker om ett lån blir nekad, oavsett hur deras ekonomi ser ut
Gå till webbplatsen »
(Öppnas i en ny flik)
Långivare
Företag: Creditstar Group Ursprungsland: Sweden Verksamheten startade: 2006

Creditstars flexibla privatlån

Creditstar är en lånetjänst på den svenska marknaden som erbjuder privatlån upp till 50 000 kr, en snabb ansökningsprocess, ansvarsfull utlåning och inga dolda utgifter.

Men hur håller tjänsten upp vid en närmare granskning? Är Creditstar så transparenta, säkra och kundorienterade som de lovar?

I följande recesioner går vi in på djupet och granskar alla delarna av Creditstars produkt för att erbjuda dig en sammanfattning om vad det är de faktiskt erbjuder. Givetvis erbjuder vi även vår åsikt angående hur pålitlig vi anser att tjänsten är.

Är du i behov av ett snabblån och intresserad i om Creditstar är långivaren för dig föreslår vi att du läser igenom vår recension.

Hur jämför Creditstar med sina konkurrenter?

Jämfört med många av sina konkurrenter är Creditstar faktiskt mycket transparenta och ärliga vilket är ett bra karaktärsdrag i en annars ganska lömsk bransch.

Redan från startsidan där du kan skapa ett lån efter ditt behov är Creditstar öppna och tydliga med sina villkor. Dessutom är tjänsten dedikerad till vad de kalla Ansvarsfull utlåning, något som genomsyrar hela verksamheten.

Ansvarsfull utlåning innebär att du som kund har tillgång till ett flexibelt lån som går att anpassa efter just dina behov, men i slutändan är det upp till Creditstar att avgöra om du är lämplig för ett lån. Faktum är att Creditstar garanterar att de endast beviljar lån som de är säkra på att låntagaren har möjligheten att betala tillbaka. Något vi fått bekräftat av de många kundrecensioner som meddelar att de blivit nekade.

Tittar vi på villkoren för lånet är Creditstar tydliga med vad som gäller, däremot ligger deras ränta något högre än hos vissa konkurrenter. Dessutom är den längsta återbetalningstiden 36 månader (3 år) vilket är ganska kort jämfört med andra tjänster som vi granskat.

En av de främsta fördelarna med Creditstar är att inga dolda avgifter tillkommer och det är förmodligen därför räntan ligger något högre för att kompensera.

Tyvärr har vi hittat en hel del negativa kundrecensioner om Creditstar vilket får oss att tvivla på hur seriösa de faktiskt är. Dessutom verkar det som att alla som ansöker får avslag och dessutom blir uppringd om och om igen av en inkompetent “lånexpert” från Creditstar. Än så länge har vi inte hittat en enda kund som faktiskt beviljats ett lån.

Jämförelse av de genomsnittliga räntorna. Observera att grafen inte innehåller information om eventuella ytterligare kostnader.

Ansök om ett privatlån från Creditstar

Ansökningsprocessen för ett Creditstar lån genomförs direkt på Creditstars webbplats. Som kund kan du ansöka om ett lån precis när som helst men ansökan granskas endast under kundtjänstens öppettider (mån – fre 09:00 – 17:00).

För att ansöka om ett Creditstar lån måste du ha ett registrerat konto hos Creditstar vilket du snabbt skapar vid första lånetillfället. Kontoregistreringen tar inte mer än 10 minuter.

Creditstars lån är flexibla vilket innebär att du själv väljer hur mycket du vill lån och hur lång tid du behöver för att betala tillbaka beloppet. Detta görs med ett praktiskt verktyg där du hela tiden har koll på precis hur mycket lånet kommer kosta dig.

Efter du skapat ett konto och fyllt i all information som krävs för att slutföra ansökningsprocessen är det upp till Creditstar att granska dig och antingen godkänna eller neka din ansökan. Om lånet godkänns kan du få in pengarna på ditt konto redan inom 15 minuter.

Gå till webbplatsen

Creditstar recensioner och betyg

Nedan finner du riktiga erfarenheter och recensioner från faktiska kunder. De har samlats in från onlineforum och andra källor.

Citattecken Terry (användarnamn) - förvirrade recension

Får någon mer :

Unable to verify your data submission. Fel 400.
Ovanstående fel uppstod medan webbplatsen behandlade din begäran.
Kontakta oss om du tror att det är ett serverfel. Tack

När ni ska logga in?

Omdömen Terry (användarnamn), lånforum.se

Citattecken Negativ recension från Sajsan121212

Undvik creditstar så långt det bara går. Riktiga skojare som inte vet vad dom sysslar med. Dom vet inte ens skillnaden mellan en juridisk person och en privatperson.

Omdömen Sajsan121212 (användarnamn), lånforum.se

Mer information om Creditstar

Creditstar AB är den svenska delen av Creditstar Group som är en internationell finanskoncern som för tillfället erbjuder liknande tjänster i 8 länder (Sverige inkluderat).

Som vi nämnt tidigare är Creditstar väldigt transparenta med sin tjänst och vad det innebär att låna pengar från dem och samma sak gäller för Creditstar Group och deras verksamhet.

Generellt sett fokuserar Creditstar på att erbjuda säkra privatlån till sina svenska kunder och de arbetar kontinuerligt med att förbättra och optimera sin kundtjänst.

Efter att ha granskat deras produkt, villkoren samt jämfört Creditstar med konkurrenter på marknaden är vi osäkra på om vi kan rekommendera Creditstar eller inte. Den främsta anledning till detta är att vi inte hittat någon som beviljats ett lån från dem så vi vet faktiskt inte hur återbetalning, osv. ser ut.

Som vanligt uppmanar vi dig dock till att själv ta en närmare titt på villkoren så att du kan bilda dig en uppfattning om exakt vad som gäller. På så vis kan du undvika otrevliga överraskningar i framtiden.

Creditstar sammanfattning

Hos Creditstar kan du som privatperson låna mellan 5 000 och 50 000 kr för att täcka utgifter i vardagen. Privatlånen är en form av kredit och det krävs ingen säkerhet eller insats för att godkännas för ett lån så länge man uppfyller resten av kraven.

Baserat på de kundrecensioner vi hittat verkar det dessutom som att Creditstar är extra strikta med vem de beviljar lån vilket är positivt då det innebär att kunder slipper hamna i ekonomiska svårigheter.

Sidan senast uppdaterad: