Consector

Koti-ikoni consector.se
För- och nackdelar med Consector
+ Erbjudanden från 30 tjänster med en kreditupplysning. + Bra villkor, lång återbetalningstid och rörlig ränta. + Snabb ansökningsprocess.
- Grundat 2014 och därför inte lika etablerad som vissa konkurrenter. - Kundtjänsten hade kunnat vara snabbare på att svara. - Ansökningsprocessen må vara snabb men den är inte lika enkel som hos andra låneförmedlare.
Gå till webbplatsen »
(Öppnas i en ny flik)
Långivare
Företag: Consector är ett privatägt bolag Ursprungsland: Sweden Verksamheten startade: 2014

Consectors låneförmedling

Consector är en låneförmedlare på den svenska marknaden som erbjuder förmedling av både privatlån (blancolån) och bolån. Just denna recensionen fokuserar endast på privatlånen.

Consector är ett privatägt bolag som funnits till sedan 2014 och som än så länge varken har ett moderbolag eller systerbolag.

Vill du ta ett privatlån från Consector har du möjligheten att låna mellan 10 000 och 600 000 kr och eftersom det är ett så kallat blancolån krävs det varken säkerhet eller insättning för att beviljas lånet.

Återbetalningstiden är flexibel och det är upp till dig hur lång tid du tror du behöver för att betala tillbaka det lånade beloppet. Den längsta tillgängliga tiden idag är 15 år vilket är mer än tillräckligt för de flesta låntagare oavsett lånebeloppet.

Lånen delas inte ut av Consector utan istället sätter Consector dig i kontakt med över 30 banker så att du själv kan välja vilken tjänst som passar dig bäst.

Fortsätt läsa vår heltäckande recension om du vill du veta mer om Consectors privatlån samt få reda på om vi rekommenderar tjänsten eller inte.

Vi jämför Consector med resten av branschen

När vi jämför Consector med andra låneförmedlare på den svenska marknaden som erbjuder liknande tjänster där du kan jämföra flera olika bankers lån, så kommer vi fram till att Consector är relativt fördelaktiga.

En av de främsta fördelarna med Consectors tjänst är att du kan får erbjudande från upp till 30 banker på den svenska marknaden fast med endast en kreditupplysning. Kreditupplysningen görs av UC AB vilket är standard i industrin.

När det kommer till lånebelopp och återbetalningstid har Consectors en produkt som är snarlik de flesta med 600 000 kr som maxbelopp och upp till 15 års återbetalning.

Ett annat tecken som visa på att Consector är en bra och pålitlig tjänst är att de har ett genomsnittligt betyg på 9,3 utav 10 på Trustpilot baserat på fler än 200 kundrecensioner. Med andra ord är kunder nöjda med den tjänst de erbjudits.

Jämförelse av de genomsnittliga räntorna. Observera att grafen inte innehåller information om eventuella ytterligare kostnader.

Ansök om ett privatlån via Consector

Att ansöka om ett lån via Consector är enkelt och på ett par minuter kan du ha din ansökan färdig och kort därefter kommer du börja få erbjudanden från några av Sveriges ledande långivare.

Ansökningsprocessen inleds på Consectors startsida där du först väljer belopp och återbetalningstid. Du kommer även behöva ange orsaken till lånet (samlingslån, fordon, möbler, sjukvård, etc.), ditt personnummer, mobilnummer samt e-postadress.

Efter det omdirigeras du till en ny sida där Consector kommer be dig ange ännu mer information om dig själv så att de kan utföra en korrekt kreditupplysning för att kontrollera att du kvalificerar för ett privatlån.

Om Consector godkänner dig kommer de kontakta fler än 30 banker och låntjänster åt dig och därefter får du möjligheten att jämföra de olika lånen och deras villkor för att hitta det som passar dig bäst.

Som du säkert kan förstå är fördelarna med att använda en låneförmedlare många jämfört med att endast vända sig till en bank.

Gå till webbplatsen

Consectors kundrecensioner

Nedan finner du riktiga erfarenheter och recensioner från faktiska kunder. De har samlats in från onlineforum och andra källor.

Citattecken Positiv recension från Tim

Utmärkt snabbt lätt och smidigt.
De verkar dessutom engagerade.

Omdömen Tim, Trustpilot

Citattecken Okej recension från Roger

Informera mera….
Blev inte informerad om hur mycket man behövde göra själv… det fick man uppleva själv. Annars så var det smidigt….😁

Omdömen Roger, Trustpilot

Mer information om Consector

Consector grundades år 2014 av Jonas Ryberg och Pontus Holgersson då de ansåg att de saknades en riktigt bra tjänst som kunde förmedla konkurrenskraftiga lånmöjligheter för privatpersoner i Sverige.

Sedan dess har Consector hjälpt tusentals kunder hitta de bästa lån- och kreditlösningarna för deras situationer och de har idag ett riktigt gott rykte inom branschen.

Givetvis är Consector godkända av Finansinspektionen och det är helt säkert att ansöka om ett lån från dem då de hanterar dina personliga uppgifter med yttersta säkerhet och i enlighet med gällande sekretesslagar.

Är du i behov av ett bolån kan Consector hjälpa dig med det också men vänligen observera att villkoren är annorlunda än de för privatlånen så se till att granska dem nogrannt innan du ansöker.

Sammanfattning av Consector

Om du är i behov av ett privatlån men osäker på vart du ska vända dig eller om du har problem med att hitta rätt i lån-djungeln så rekommenderar vi att du vänder dig till en låneförmedlingstjänst som Consector.

Som en relativt väletablerad verksamhet med ett gott rykte och schyssta villkor är Consector en låntjänst som du kan lita på. Men som alltid råder vid dig till att själva granska tjänsten närmare så att du bättre förstår vad det är du ger dig in i.

Däremot har vi, som sagt, inga problem med att rekommendera Consector till våra läsare.

Sidan senast uppdaterad: